p2 p1 p3

Politica de confidentialitate

Mentiuni generale

S.I.CC SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.dietfruit.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiilor furnizate de catre vizitatorii site-ului, inclusiv a datelor cu caracter personal, potrivit prevederilor  Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Dietfruit.ro este un site creat in limba romana,  dezvoltat si operat de S.C.S.I.CC SRL, caruia i se aplica urmatorii termeni de utilizare care includ, dar fara a se limita la acestea, toate textele, pozele, instrumentele interactive, testele online, produsele digitale, evenimentele, tururile virtuale, paginile personale si concursurile publicate in oricare dintre paginile site-ului.


Dobandirea si utilizarea datelor personale

Dietfruit.ro se obliga sa administreze in conditii de siguranta datele personale furnizate de vizitatori voluntar, prin completarea formulalor de comanda si/sau contact. Categoriile de date prelucrate sunt: nume, prenume, localitate, adresa completa, ocupatie, e-mail. Datele cu caracter personal sunt colectate pentru urmatoarele actiuni:

  • Livrarea buletinelor de stiri(denumite newsletters) la care v-ati abonat
  • Pentru a ne ajuta sa cream un continut interesant pentru vizitatori, pe baza datelor furnizate voluntar de catre acestia;
  • Realizarea de analize/rapoarte interne;
  • Realizarea de sondaje si studii de produs
  • Confirmarea comenzilor si livrarea acestora

Totodata, sunt informatii stocate pe hardware sau software care sunt automat colectate de dietfruit.ro. Aceste informatii includ: adrese IP, tip de browser, numele domeniului, momentul zilei in care s-a facut accesarea si referinte. Aceste informatii vor fi folosite de dietfruit.ro pentru imbunatatirea serviciilor oferite si a continutului site-ului, dar si pentru a realiza rapoarte generale de trafic privind utilizarea site-ului.

Dietfruit.ro nu încurajeaza SPAM-ul si nu va furniza datele dvs personale cate terte persoane, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Drepturi si obligatii vizitatori

O parte dintre serviciile Dietfruit. ro dau posibilitatea vizitatorilor de a primi newslettere si alerte prin posta electronica. Puteti opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, facand click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta.

Securitate

Dietfruit.ro utilizeaza masuri de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal administrate.

Note finale

Daca nu sunteti de acord cu o parte sau intreg continutul prezentului document va rugam sa nu utilizati serviciile acestui site. Dietfruit.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii de utilizare ai site-ului, fara a anunta terte persoane. Vizitatorii sunt  rugati ca imediat ce acceseaza site-ul sa verifice  daca termenii de utilizare au fost modificati. Utilizarea in continuare a site-ului implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni de utilizare.
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane.