a1 a2 a3 a4

Misiune / valori

Dietfruit are scopul de a deveni cea mai admirata companie pe piata romaneasca a produselor de profil, dedicate persoanelor bolnave de diabet si nu numai.

  • Dorim ca toti clienţii noştri sa cumpare, consume, şi sa doreasca produsele noastre. Într-o piaţa dinamică a bunurilor de larg consum, creşterea cotei de piaţă, precum si promovarea brandurilor noastre sunt indicii bune de apreciere.
  • Dorim sa devenim un partener loial în crearea de valoare pentru toti clienţii noştri, iar nivelul de satisfacţie a clienţilor reprezinta prioritatea noastra numarul 1.
  • Vrem ca toti concurenţii noştri sa ne considere experţi puternici pe piaţă. Ei vor trebui sa ne respecte pentru ceea ce suntem şi ceea ce facem.
  • În final, dorim să atragem şi să recrutam oameni talentaţi, păstrandu-i si oferindu-le oportunităţi pentru dezvoltarea personală, şi dacă vor dori să plece, vrem ca ei să menţină o viziune pozitiva asupra companiei noastre.

 

Cele trei valori de bază

rezumă filozofia noastră

 

                             

 

  1. PASIUNE: Pasiunea este în centrul activităţii noastre şi pătrunde în toate acţiunile noastre. Pasiunea dă energie şi inspiraţie !                                                                                       
  2. ECHIPA: Lucrul în echipă este o condiţie prealabilă pentru a satisface dorinţele consumatorilor noştri şi de a genera sinergii necesare pentru a domina piaţa !                                                                                                  
  3. CONCENTRARE: Cu calităţi precum mentalitatea de " a putea face", bazata pe încrederea în sine, ambiţie şi realism, acest accent va duce la succes şi admiraţie de concurenţi !