ac ba ab ac

De ce produsele noastre

FREE SUGAR PRODUCTS - PENTRU O VIATA MAI SANATOASA !

Dietorelle:

  • Sortimente diverse în multiple forme de ambalare
  • Partea de gumă arabică este de-a dreptul unică şi distinctă
  • Este un produs pentru plăcere (nu răcoritor), ca majoritatea produselor similare de pe piaţă
  • Este un produs şi pentru adulţi
  • Denumirea este fantastică şi explicativă
  • Savoarea fructelor este perfectă
  • Coloranţi naturali
  • Noile variante de jeleuri sunt de-a dreptul o noutate pe piaţă
  • Nu există gelatină în gamele de gumă/jeleuri şi nici în variantele tari
  • Potrivite pentru persoanele cu diabet
  • Distribuite în mai mult de 30 de ţări
  • Cele mai bune bomboane fără zahăr din ITALIA
  • Calitate ridicată la producţie şi ambalare

Dietor:

  • Cel mai mult şi bine vândut îndulcitor din ITALIA, unde s-a născut tradiţia CAFELEI EXPRESSO
  • Consumatorii susţin că nu afectează gustul cafelei
  • FĂRĂ ASPARTAM
  • Zero calorii
  • Tehnica de producţie este una unică şi garantează că produsul este distribuit uniform în plicuri/pastile, având acelaşi efect dacă este gustat/testat de mai multe ori.
  • Distribuit în mai mult de 30 de ţări.

Sperlari Candies:

  • Produse tradiţionale italieneşti (compania a fost creată în urmă cu mai mult de 150 de ani)
  • Calitate italienească rdicată
  • Varietate de sortimente
  • Distribuite în mai mult de 30 de ţări.

Noua linie de DIETOR cu STEVIA are următoarele caracteristici:

  • ÎNDULCITOR intensiv, cu aprox. ZERO CALORII într-un plic sau într-o pastilă
  • 100% natural cu frunze de STEVIA. DIETOR este un produs fantastic, dar este artificial şi are efecte laxative…
  • Puterea de îndulcire a STEVIEI este de 300 de ori mai mare decât cea a unui zahăr obişnuit
  • Nu există un gust aparte după consumare, conform cercetărilor din ITALIA
  • Nu există efecte laxative
  • STEVIA este o tendinţă majoră – are succes în SUA şi pe alte pieţe.
     

De ACUM, spuneti NU pentru:

Zaharina, aspartamul, acesulfam-K şi sucraloza sunt îndulcitori sintetici.

Aceștia sunt cunoscuți pentru marea lor putere de îndulcire (de la 200 la 700 de ori mai mare decât a zahărului alimentar pentru zaharină, de 600 de ori mai mare pentru sucraloză, 160-220 de ori mai mare decât zahărul rafinat pentru aspartam), care este asociat, de asemenea, unui aport caloric nesemnificativ, aproapiat valorii de zero.
Astfel se evidenţiază importanţa acestor îndulcitori în contextul abordării dietetice la pacienţii cu status de diabet în stare latentă sau manifestat.

Persoana care suferă de diabet zaharat trebuie să acorde atenţie la consumul de zaharuri simple cu absorbție rapidă (zaharoză), înlocuindu-le de preferat, așa cum s-a menţionat, cu zaharuri complexe cum ar fi amidonul, ce prezintă o absorbție mai lentă.
Aportul zilnic de carbohidrați ar trebui să fie cuprins între 50 şi 55% din totalul caloriilor, dar 80% din acesta trebuie să fie constituit de amidon.
Acest lucru este chiar mai evident atunci când ţinem seama că obezitatea este de obicei legată de excesele alimentare pe de o parte, cu un aport ridicat de calorii din dietă și pe de altă parte, de un consum energetic redus, corelat cu un stil de viaţă sedentar.

Zahărul şi gustul dulce asociate cu un sentiment de plăcere, pot contribui într-adevăr la o lipsă de control asupra consumului de alimentare și cu un pericol sporit al aportului glucidic (în special de zaharuri simple).