j3 j1 j2

Parteneri:

 

VIWA Vitamin Water

VIWA Vitamin Water

Ce este apa cu vitamine ?

Apele cu vitamine sunt diferite atât de generațiile anterioare de ape minerale, cât și de generaţiile anterioare de băuturi răcoritoare tradiționale. Ele conţin toate vitaminele şi mineralele necesare, dar nu includ nicio componentă care nu este utilă pentru organismul uman.

Vitaminele sunt substanţe esenţiale pentru viaţă, substanţe pe care organismul uman nu este capabil să le producă; prin urmare, nevoia de vitamine ar trebui să fie îndeplinită  dintr-o sursă externă, cu doar câteva excepții. Cu toate acestea, este dificil să asigurăm organismului cantitatea de vitamine recomandată zilnic exclusiv din mese, iar substanțele nutritive epuizate, ca urmare a stresului, a unor boli sau ca urmare a exerciţiilor fizice, au deseori nevoia sa fie suplimentate, chiar și dacă dieta este una foarte atent aleasă. Apele cu vitamine “VIWA” oferă o soluţie pentru o astfel de problemă. Produsele sunt preparate cu zahar din fructe (fructoză) şi stevia.

Acestea sunt comercializate în patru arome și compoziții diferite, pentru a îndeplini diferite funcții și a satisface necesarul zilnic de vitamine a organismului, asigurând, în același timp, o cantitate suficientă de admisie a apei. Vorbim, cu alte cuvinte, despre niste bauturi racoritoare sănătoase, cu o aromă fructată savuroasă, dar nu foarte dulce. 

Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pag:
Sortare dupa:
VIWA Vitality
"VIWA Vitality - Merişoare" VIWA Vitality contribuie la creşterea nivelului de vi..
4,50LEI
Fara TVA: 4,50LEI
VIWA Multivitamin
"VIWA Multivitamin - Grapefruit" VIWA Multivitamin este o băutură ce se poate con..
4,50LEI
Fara TVA: 4,50LEI
VIWA C-1000
"VIWA C-1000 CITRICE" Viwa C-1000 oferă un plus de energie şi contribuie, totodat..
4,50LEI
Fara TVA: 4,50LEI
VIWA Body pro
"VIWA Body Pro" - Portocale, fructul pasiunii (maracuja), aloe vera VIWA Body Pro f..
4,50LEI
Fara TVA: 4,50LEI