Little Miracles Organic Energy White Tea 330ml
White Tea 330ml

Little Miracles Organic Energy White Tea 330ml

Little Miracles International
Pret: 6,00LEI
Fara TVA: 6,00LEI
 
Descriere

CEAI ALB ŞI CIREŞE - O FUZIUNE DIN CELE MAI REVITALIZANTE FRUCTE ALE NATURII ŞI CEL MAI PUR CEAI ALB, CONTOPITĂ CU PROPRIETĂŢILE GINSENG-ULUI PENTRU A VĂ OFERI UN STIMULENT NATURAL, REVIGORANT ŞI SĂNĂTOS.

Desi, practic, ceaiul alb a fost cunoscut în Orientul Îndepărtat încă din timpul Dinastiei Ming, ceaiul este relativ nou pentru mulţi oameni. Atât ceaiul verde, cât şi cel negru şi alb derivă din aceeaşi plantă. Cu toate acestea, mugurii selectaţi pentru ceai alb sunt recoltaţi mult mai devreme; ceaiul alb provine, aşadar, din muguri si frunze de ceai imature. După recoltare, mugurii aleşi pentru ceai alb sunt prelucraţi cu grijă, pentru a se preveni oxidarea sau fermentarea ulterioară; scopul acestei prelucrări usoare, simple, este de a păstra gustul delicat şi beneficiile naturale.

GINSENG

“Little Miracles” utilizează Panax Ginseng extras din rădăcină bătrână de 6 ani, care a fost, timp de veacuri, o piatră de temelie în medicina tradiţională chineză şi este cunoscut pentru multele sale beneficii funcţionale. Ginseng-ul matur (cu varsta de recoltare 6 ani) este atent selecţionat, fiind singurul soi de Ginseng care conţine ginsenozide active.

CIREŞE

În această sticlă de "Little Miracle" am adăugat suc bogat de cireşe, cu scopul de a aduce băuturii un gust delicios si revigorant. Dacă vă place gustul cireşelor, nu veţi fi dezamăgiţi, întrucât gustul este atât elegant cât şi energizant. Într-un cuvânt, delicios!

FRUCTE DE ACAI

Nici un alt fruct nu conţine atât de mulţi antioxidanţi activi ca micile şi rotundele fructe de acai; acest lucru face ca fructele de acai, de un violet-închis, să fie cu adevărat unice. Acai creste doar în palmierii sălbatici Acai din Brazilia şi a fost folosit de către vechile triburi de indieni amazonieni din Brazilia ca o parte esenţială a nutriției lor datorită efectului său energizant și a nivelului ridicat de aditivi, ceea ce a permis o nutriţie echilibrată şi abilitatea de a vâna timp de mai multe zile.

Informatii nutritionale
Valoare energetica 113kJ / 27kcal
Proteine 0 gr
Carbohidrati 6.4 gr din care zaharuri 6,3 gr
Grasimi 0 gr dintre care acizi grasi saturati 0 gr
Sare 0 gr
Descarca :
 manual DIABET
Acest produs are o cantitate minima de comandat de 12