Little Miracles Organic Lemon Grass 330ml
Lemon Grass 330ml

Little Miracles Organic Lemon Grass 330ml

Little Miracles International
Pret: 6,00LEI
Fara TVA: 6,00LEI
 
Descriere

CEAI DE LEMONGRASS ŞI GINSENG - ÎN ACEASTĂ STICLĂ DE “LITTLE MIRACLES” SE AFLĂ UN MINUNAT MIX DE EXTRACT DE LEMONGRASS ORGANIC, SUC DE PORTOCALE ŞI GHIMBIR. 

Utilizarea plantei de lemongrass oferă băuturii un gust blând de citrice. Fiind o plantă originară din Mexic, Lemongrass este piatra de temelie în vechea medicină populară mexicană, fiind recunoscută pentru gama largă de beneficii pe care le oferă: ajută la digestie si, mai mult, este şi tratament împotriva hipertensiunii arteriale. Sucul - provenit doar din cele mai bune, mai proaspete şi mai coapte portocale - oferă băuturii un gust absolut delicios. Aromatul şi picantul ghimbir, care completează amestecul, are şi el un efect benefic, care îşi face simţită prezenţa prin gustul deosebit şi plusul de energie pe care îl conferă. Îndulcită cu zahăr din trestie de zahăr şi agave, acest sortiment de “Little Miracles” fără cofeină conţine mai puţin de 90 de calorii / sticlă. Nu s-au folosit culori sau arome artificiale. Cu un gust revigorant de ginseng, este sursa ideală de energie dimineaţa, la prânz şi după-amiaza.

LEMONGRASS

Utilizarea plantei de lemongrass oferă băuturii un gust blând de citrice. Fiind o plantă originară din Mexic, Lemongrass este piatra de temelie în vechea medicină populară mexicană, fiind recunoscută pentru gama largă de beneficii pe care le oferă: ajută la digestie si, mai mult, este şi tratament împotriva hipertensiunii arteriale.

PORTOCALA

Sucul - provenit doar din cele mai bune, mai proaspete şi mai coapte portocale - oferă băuturii un gust absolut delicios. Portocalele reprezintă, de asemenea, o bogată sursă de Vitamina C, acid folic şi potasiu.

GHIMBIR

Aromat și picant, ghimbirul adaugă o aromă şi un gust deosebite mixului nostru de ceaiuri “Orange and Lemongrass”. Cercetarea științifică modernă a demonstrat că ghimbirul are numeroase proprietăți terapeutice, inclusiv efecte antioxidante, abilitatea de a inhiba formarea de compuşi inflamatorii precum şi efecte anti-inflamatorii directe.

Informatii nutritionale
Valoare energetica 112kJ / 26kcal
Proteine 0 gr
Carbohidrati 5.9 gr din care zaharuri 5,9 gr
Grasimi 0 gr dintre care acizi grasi saturati 0 gr
Sare 0 gr
Descarca :
 manual DIABET
Acest produs are o cantitate minima de comandat de 12