Little Miracles Organic Black Tea 330ml
Black Tea 330ml

Little Miracles Organic Black Tea 330ml

Little Miracles International
Pret: 6,00LEI
Fara TVA: 6,00LEI
 
Descriere

CEAI NEGRU ŞI PIERSICI - O FUZIUNE DIN CELE MAI REVITALIZANTE FRUCTE ALE NATURII ŞI CEL MAI PUR CEAI NEGRU, CONTOPITĂ CU PROPRIETĂŢILE GINSENG-ULUI PENTRU A VĂ OFERI UN STIMULENT NATURAL, REVIGORANT ŞI SĂNĂTOS.

Baza de ceai din această sticlă de “Little Miracles” este preparată din frunze de ceai negru, cultivate în părţile muntoase, dar însorite, din Sri Lanka. Această zonă este recunoscută pentru frunzele de ceai de o excelentă calitate. Ceaiul negru reprezintă o varietate de ceai care este mai oxidată decât soiurile de ceai oolong, verde sau alb. Prin urmare, se crede că deţine un nivel mai scăzut de antioxidanți naturali dar, în acelaşi timp, un nivel mai ridicat de cofeină naturală.

GINSENG

“Little Miracles” utilizează Panax Ginseng extras din rădăcina bătrână de 6 ani, care a fost, timp de veacuri, o piatră de temelie în medicina tradiţională chineză şi este cunoscut pentru multele sale beneficii funcţionale. Ginseng-ul matur (cu vârsta de recoltare 6 ani) este atent selecţionat, fiind singurul soi de Ginseng care conţine ginsenozide active.

PIERSICI

Am adaugat suc de piersici în această sticlă de “Little Miracles” pentru a oferi băuturii un gust revigorant şi bine cunoscut. Întrucât nu se folosesc zaharuri artificiale pentru prepararea “Little Miracles”, sucul de piersici deservește ca îndulcitor natural, în scopul de a echilibra sindromul de “gură uscată” generat de ceai. Ca și alte sucuri, sucul de piersici vă oferă o doză de vitamine esențiale.

FRUCTE DE ACAI

Nici un alt fruct nu conţine atât de mulţi antioxidanţi activi ca micile şi rotundele fructe de acai; acest lucru face ca fructele de acai, de un violet-închis, să fie cu adevărat unice. Acai creste doar în palmierii sălbatici Acai din Brazilia şi a fost folosit de către vechile triburi de indieni amazonieni din Brazilia ca o parte esenţială a nutriției lor datorită efectului său energizant și a nivelului ridicat de aditivi, ceea ce a permis o nutriţie echilibrată şi abilitatea de a vâna timp de mai multe zile.

În atenţia persoanelor alergice:
CONŢINE ORZ

Informatii nutritionale
Valoare energetica 116kJ / 27kcal
Proteine 0 gr
Carbohidrati 6.6 gr din care zaharuri 6,4 gr
Grasimi 0 gr dintre care acizi grasi saturati 0 gr
Sare 0 gr
Descarca :
 manual DIABET
Acest produs are o cantitate minima de comandat de 12