Little Miracles Organic Rooibos Tea 330ml
Rooibos Tea 330ml

Little Miracles Organic Rooibos Tea 330ml

Little Miracles International
Pret: 6,00LEI
Fara TVA: 6,00LEI
 
Descriere

CEAI ROOIBOS ŞI FRUCTE DE SOC - ACEASTĂ STICLĂ DE "LITTLE MIRACLES" CONŢINE UN MINUNAT MIX FORMAT DIN EXTRACT DE CEAI ROOIBOS ORGANIC, SUC DIN FRUCTE DE SOC ŞI GHIMBIR.

Ceaiul Rooibos este cunoscut şi sub denumirea de “ceai roşu Sud African” sau ceai de “tufiş roşu”; beneficiile sale au fost cunoscute, generaţie după generaţie, în Africa de Sud. Nu conţine cofeină, iar gustul său este de un dulce natural. Ceaiul este amestecat cu fructe de soc, care au fost folosite ca medicament timp de sute de ani datorită capacităţii lor de a stimula sănătatea generală a căilor respiratorii. În cele din urmă, ingredientele sunt împletite cu ghimbir aromat şi picant, ceea ce înseamnă un plus de gust. Îndulcit cu zahăr din trestie şi agave, acesta reprezintă amestecul cu cele mai puţine calorii, având mai puţin de 70 de calorii per sticlă. Fără culori sau arome artificiale şi cu un gust revigorant de ginseng, “Little Miracles” pe bază de ceai Rooibos şi fructe de soc este stimulantul ideal, sursa ideală de energie dimineaţa, la prânz şi după-amiaza.

ROOIBOS

Rooibos este cunoscut şi sub denumirea de “ceai rosu Sud African” sau ceai de “tufiş roşu”; beneficiile sale au fost cunoscute, generaţie după generaţie, în Africa de Sud. Nu este tocmai un ceai, tehnic vorbind, ci o infuzie preparată din frunze oxidate de Rooibos. Nu conţine cofeină, iar gustul său este de un dulce natural. Conform relatărilor, Rooibos este cunoscut pentru următoarele beneficii şi proprietăţi: sănătatea oaselor (este bogat în calciu), antioxidanţi, tratament împotriva alergiilor, alinarea crampelor stomacale, asigură buna circulaţie a sângelui, ameliorează stresul şi, nu în ultimul rând, exercită efecte benefice asupra pielii.

SOCUL

Timp de sute de ani, socul negru a fost utilizat ca medicament. Studiile preliminare sugerează că socul poate avea un efect cuantificabil în tratarea gripei, ameliorarea alergiilor și în creșterea generală a sănătății căilor respiratorii.

GHIMBIRUL

Aromat și picant, ghimbirul adaugă o aromă şi un gust deosebite mixului nostru de ceaiuri “Orange and Lemongrass”. Cercetarea științifică modernă a demonstrat că ghimbirul are numeroase proprietăți terapeutice, inclusiv efecte antioxidante, abilitatea de a inhiba formarea de compuşi inflamatorii precum şi efecte anti-inflamatorii directe.

Informatii nutritionale
Valoare energetica 87kJ / 20kcal
Proteine 0 gr
Carbohidrati 4.8 gr din care zaharuri 4,7 gr
Grasimi 0 gr dintre care acizi grasi saturati 0 gr
Sare 0 gr
Descarca :
 manual DIABET
Acest produs are o cantitate minima de comandat de 12